Designers of Things 2015 Schedule

 
Designers of Things Conference
December 2-3, 2015 San Jose, CA
 
*NOTE: Conference sessions are subject to change. Seating is on a first-come, first-served basis. Please arrive early to ensure you get a seat.
All SessionsSpeakersMy Schedule
View Sessions As:
  
    • Wednesday | 7:00am
    • Wednesday, 7:00am - 8:00am
      Location:  Main Registration
      Speaker:  N/A N/A
      Format: 45-Minute Panel
      Track: General Event
      Pass Type: Expo Pass, Conference Pass
    • Wednesday | 9:45am
    • Wednesday, 9:45am - 10:30am
      Location:  Room 2
      Speaker:  Patrick Newbery (Method)
      Format: 45-Minute Session
      Track: Internet of Things (IoT)
      Pass Type: Conference Pass
    • Wednesday | 10:45am
    • Wednesday, 10:45am - 11:30am
      Location:  Room 1
      Speaker:  David Birnbaum (Immersion Corporation)
      Format: 45-Minute Session
      Track: Wearables Mean Business
      Pass Type: Conference Pass
      Wednesday, 10:45am - 11:30am
      Location:  Room 1
      Speaker:  Gary Therens (Logic PD)
      Format: 45-Minute Session
      Track: Business and the Design of Things
      Pass Type: Conference Pass
    • Wednesday | 11:45am
    • Wednesday, 11:45am - 12:30pm
      Location:  Room 2
      Speaker:  Jehangir Parvereshi (SiTime)
      Format: 45-Minute Session
      Track: Wearables Mean Business
      Pass Type: Conference Pass
      Wednesday, 11:45am - 12:30pm
      Location:  Room 1
      Speaker:  Adrian Taylor (Pushstart Creative)
      Format: 45-Minute Session
      Track: Business and the Design of Things
      Pass Type: Conference Pass
    • Wednesday | 12:00pm
    • Wednesday, 12:00pm - 1:00pm
      Location:  TBD
      Speaker:  N/A N/A
      Format: 20-Minute Vendor Training Session
      Track: General Event
      Pass Type: Conference Pass
    • Wednesday | 1:30pm
    • Wednesday, 1:30pm - 2:15pm
      Location:  Room 1
      Speaker:  Steve Vassallo (Foundation Capital)
      Format: 45-Minute Session
      Track: Business and the Design of Things
      Pass Type: Conference Pass
      Wednesday, 1:30pm - 2:15pm
      Location:  Room 2
      Speaker:  Stacy Cannady (Trusted Computing Group & cisco)
      Format: 45-Minute Session
      Track: Internet of Things (IoT)
      Pass Type: Conference Pass
    • Wednesday | 2:30pm
    • Wednesday, 2:30pm - 3:15pm
      Location:  Room 2
      Speaker:  Julien Penders (Bloom Technologies)
      Format: 45-Minute Session
      Track: Wearables Mean Business
      Pass Type: Conference Pass
    • Wednesday | 3:30pm
    • Wednesday, 3:30pm - 4:15pm
      Location:  Room 2
      Speaker:  Geoff Mulligan (IPSO Alliance)
      Format: 45-Minute Session
      Track: Internet of Things (IoT)
      Pass Type: Conference Pass
    • Wednesday | 4:15pm
    • Wednesday, 4:15pm - 5:00pm
      Location:  Expo Hall
      Format: 1-Hour Intensive Session
      Track: Special Event
      Pass Type: Conference Pass, Expo Pass


  •